Πλοία και κρουαζιέρες μεταξύ Σουηδίας και Πολωνίας

Υπάρχουν πολλά επιβατηγά και φορτηγά πλοία που συνδέουν την Πολωνία με τη Σουηδία. Η διέλευση μεταξύ Πολωνίας και Σουηδίας με πλοίο είναι πολύ πιο γρήγορη από τη χερσαία μέσω Δανίας. Σημαντικά λιμάνια πορθμείων στην Πολωνία είναι το Γκντανσκ, η Γκντίνια και η Σβινούτζιε. Στη Σουηδία, τα πορθμεία περνούν στην Πολωνία από τα λιμάνια Trelleborg, Ystad, Karlskrona και Nynäshamn (Στοκχόλμη). Ορισμένα πλοία μεταξύ Πολωνίας και Σουηδίας είναι μόνο για επιβάτες που ταξιδεύουν με οχήματα.

Η Σουηδία συνδέεται καλά με την Πολωνία με φέρι, με δρομολόγια που συνδέουν μεγάλα σουηδικά και πολωνικά λιμάνια.
Η Σουηδία συνδέεται καλά με την Πολωνία με φέρι, με δρομολόγια που συνδέουν μεγάλα σουηδικά και πολωνικά λιμάνια.

Γεγονότα + Αριθμοί

Ενεργά δρομολόγια πλοίων 4+ (Δείτε παρακάτω)
Μεγάλοι χειριστές πορθμείων 4 - Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (Δείτε παρακάτω)
Διαβάσεις ανά ημέρα 16+

Δρομολόγια πορθμείων

Διαδρομή Σημείωση
Ystad προς Świnoujście Λειτουργεί από την Unity Line και την Polferries με πολλαπλές αναχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση κάθε μέρα. Μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για να φτάσετε στη Γερμανία από τη Σουηδία, καθώς το Świnoujście βρίσκεται στα σύνορα με τη Γερμανία.
Nynäshamn (Στοκχόλμη) προς Γκντανσκ Λειτουργεί από την Polferries, αυτή είναι η μόνη διαδρομή που συνδέει την Πολωνία με την περιοχή της Στοκχόλμης. Το Nynäshamn βρίσκεται μόλις 50 χιλιόμετρα νότια της Στοκχόλμης.
Trelleborg προς Świnoujście Η TT-Line συνδέει το Trelleborg με το Świnoujście με πολλαπλές αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ο συνολικός χρόνος διέλευσης είναι 6-7 ώρες.
Karlskrona προς Gdynia Η γραμμή Stena συνδέει την Karlskrona με τη Gdynia και τη μεγαλύτερη περιοχή «Tricity» της Πολωνίας. Προσφέρονται 2-3 αναχωρήσεις κάθε μέρα, ενώ συνήθως προσφέρεται και επιλογή διανυκτέρευσης.

Διαχειριστές πορθμείων

Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν πλοία μεταξύ Πολωνίας και Σουηδίας. Οι τρέχουσες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων μεταξύ Σουηδίας και Πολωνίας είναι η Unity Line, η Polferries, η TT-Line και η Stena Line. Οι πολωνικές εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων (Unity Line και Polferries) έχουν ισχυρό κύρος στην αγορά, αλλά είναι διαθέσιμες και άλλες. Όσον αφορά τις συνθήκες στο πλοίο, θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανάλογα με τη διαδρομή και το προσφερόμενο πλοίο. Υπάρχει μεγάλος όγκος κίνησης φορτίου μεταξύ Σουηδίας και ηπειρωτικής Ευρώπης, επομένως θα δείτε μεγάλη εστίαση στους οδηγούς φορτηγών και στους πελάτες φορτηγών.


Άλλα δρομολόγια φέρι της Βαλτικής


Εύρεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα δρομολόγια που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα απευθείας με τη FerryScan! Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας κράτησης.

Αναζήτηση ταξιδιών εδώ
Λογότυπο FerryScan
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα