Πλοία και κρουαζιέρες μεταξύ Σουηδίας και Εσθονίας

Υπάρχουν τακτικά επιβατηγά και φορτηγά πλοία από την περιοχή της Στοκχόλμης προς τα εσθονικά λιμάνια του Ταλίν και του Paldiski. Πλοία από τη Στοκχόλμη αναχωρούν από το κέντρο της πόλης, καθώς και από το κοντινό λιμάνι Kapellskär. Το Kapellskär βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα βόρεια της ίδιας της Στοκχόλμης. Όλα τα πλοία από Paldiski απαιτούν όχημα (το ποδήλατο θεωρείται επίσης όχημα). Για επιβάτες χωρίς όχημα, υπάρχει μια επιλογή που λειτουργεί από την Tallink-Silja από το κέντρο της Στοκχόλμης στο Ταλίν απευθείας. Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων έχουν προσφέρει μια διαδρομή από Στοκχόλμη - Ταλίν σε εποχιακή βάση (όπως η Viking Line), αν και αυτή τη στιγμή η Tallink-Silja είναι η μόνη επιλογή.

Υπάρχουν πολλές διαδρομές από το Ταλίν και το Paldiski προς την περιοχή της Στοκχόλμης στη Σουηδία.
Υπάρχουν πολλές διαδρομές από το Ταλίν και το Paldiski προς την περιοχή της Στοκχόλμης στη Σουηδία.

Γεγονότα + Αριθμοί

Ενεργά δρομολόγια πλοίων 2 - Δείτε παρακάτω
Μεγάλοι χειριστές πορθμείων DFDS και Tallink-Silja
Διαβάσεις ανά ημέρα 3

Δρομολόγια πορθμείων

Διαδρομή Σημείωση Πληροφορίες κράτησης
Kapellskär προς Paldiski Λειτουργεί από την DFDS και την Tallink-Silja για φορτηγά φορτηγών και επιβάτες με οχήματα. Αυτή η γραμμή φέρι είναι βολική για όσους ταξιδεύουν με οχήματα, επειδή οι πόλεις Paldiski και Kapellskär βρίσκονται πολύ έξω από το Ταλίν και τη Στοκχόλμη.
Στοκχόλμη προς Ταλίν Λειτουργεί όλο το χρόνο από την Tallink-Silja και περιστασιακά από τη Viking Line, επίσης με εποχιακή ζήτηση. Τα φέρι από Στοκχόλμη προς Ταλίν κάνουν συνήθως μια σύντομη στάση στα νησιά Åland. Από τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το πλοίο λειτουργεί κάθε άλλη μέρα, αν και το καλοκαίρι η συχνότητα είναι συνήθως καθημερινή.

Διαχειριστές πορθμείων

Θα διαπιστώσετε ότι οι επιλογές πορθμείων από το Ταλίν και τη Στοκχόλμη θα είναι οι πιο άνετες από την άποψη των επιβατών. Ωστόσο, ανάλογα με το τι ψάχνετε (όπως οδηγούς φορτηγών), μπορεί να είναι προτιμότερα τα οχηματαγωγά πλοία που αναχωρούν από Paldiski και Kapellskär.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα πλοία υπάρχουν μεταξύ Σουηδίας και Εσθονίας;

Υπάρχουν δύο κύριες διαδρομές μεταξύ Σουηδίας και Εσθονίας: από Στοκχόλμη προς Ταλίν και από Kapellskär προς Paldiski. Τόσο το Kapellskär όσο και το Paldiski βρίσκονται πολύ κοντά στις πρωτεύουσες της Στοκχόλμης και του Ταλίν.

Υπάρχει πλοίο από Στοκχόλμη για Ταλίν;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει απευθείας ένα φέρι από Στοκχόλμη προς Ταλίν, το οποίο λειτουργεί από την Tallink-Silja. Άλλοι φορείς, όπως η Viking Line, προσφέρουν αυτή τη διαδρομή από καιρό σε καιρό.

Από την Εσθονία, ποιοι φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων πηγαίνουν στη Σουηδία;

Από την Εσθονία υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες που μεταβαίνουν στη Σουηδία: το DFDS και το Tallink-Silja.


Άλλα δρομολόγια φέρι της Βαλτικής


Εύρεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα δρομολόγια που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα απευθείας με τη FerryScan! Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας κράτησης.

Αναζήτηση ταξιδιών εδώ
Λογότυπο FerryScan
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα