Πλοία και κρουαζιέρες μεταξύ Δανίας και Σουηδίας

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα τακτικά δρομολόγια πλοίων μεταξύ των λιμανιών της Δανίας και της Σουηδίας. Λόγω της γέφυρας Øresund, υπάρχει γενικά λιγότερη ακτοπλοϊκή κίνηση μεταξύ Δανίας και Σουηδίας, σε σύγκριση με άλλες χώρες της Βαλτικής Θάλασσας. Εάν οδηγείτε προς/από τη βόρεια Δανία, το πλοίο μεταξύ Frederikshavn και Γκέτεμποργκ μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο. Η πιο δημοφιλής διαδρομή είναι μεταξύ Helsingør (Δανία) και Helsingborg (Σουηδία), η οποία είναι μια σύντομη διέλευση 20 λεπτών μέσω του στενού μήκους 5 χιλιομέτρων (3 μίλια). Τα άλλα δρομολόγια είναι μεταξύ Frederikshavn και Gothenburg, Grenaa και Halmstad και Bornholm και Ystad. Δημοφιλείς εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων είναι τα Stena Line, Bornholmslinjen και Øresundslinjen.

Χάρτης που δείχνει τα τρέχοντα πλοία μεταξύ Δανίας και Σουηδίας
Χάρτης που δείχνει τα τρέχοντα πλοία μεταξύ Δανίας και Σουηδίας

Γεγονότα + Αριθμοί

Ενεργά δρομολόγια πλοίων 4 - Δείτε παρακάτω
Μεγάλοι χειριστές πορθμείων Stena Line, Bornholmslinjen, Øresundslinjen
Διαβάσεις ανά ημέρα 10+

Δρομολόγια πορθμείων

Διαδρομή Σημείωση Πληροφορίες κράτησης
Γρενάα - Χάλμσταντ Ένας δημοφιλής προορισμός στα πλοία Stena Line, όπου απαιτείται γενικά όχημα για ταξίδια. Υπάρχουν συνήθως δύο αναχωρήσεις φέρι την ημέρα προς κάθε κατεύθυνση, με το ταξίδι να διαρκεί από τέσσερις έως πέντε ώρες.
Frederikshavn - Γκέτεμποργκ Γρήγορη (3 ώρες 30 λεπτά) ακτοπλοϊκή διαδρομή μεταξύ δύο χωρών από τη Γραμμή Stena, που απαιτεί επίσης όχημα (δεν επιτρέπονται πεζοί επιβάτες). Υπάρχουν συνήθως τουλάχιστον τρία πλοία την ημέρα προς κάθε κατεύθυνση, με περισσότερα πιθανά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Bornholm - Ystad Το Bornholmslinjen μεταφέρει μεταξύ Bornholm και Ystad σε 1 ώρα και 20 λεπτά. Ο αριθμός των αναχωρήσεων του πλοίου ανά ημέρα είναι συνήθως τέσσερις, από το πρωί έως το βράδυ.
Χέλσινγκορ - Χέλσινγκμποργκ Τοπική 24ωρη μεταφορά μεταξύ των ομώνυμων πόλεων της Δανίας και της Σουηδίας σε μόλις 20 λεπτά. Τα εισιτήρια είναι πολλά. Περιλαμβάνει επίσης μεταφορά εμπορευμάτων. Ο χειριστής είναι η Øresundslinjen, μέρος της ίδιας εταιρείας με την Bornholmslinjen.

Διαχειριστές πορθμείων

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Σουηδίας είναι πολύ σε μέγεθος και εμβέλεια. Η Stena Line είναι η μεγαλύτερη εταιρεία, με τα περισσότερα δρομολόγια και τα μεγαλύτερα πλοία. Το Bornholmslinjen είναι ένας μικρότερος αερομεταφορέας, με ένα μόνο δρομολόγιο μεταξύ Bornholm και Ystad. Το Øresundslinjen εκτελεί τη σύντομη διέλευση 20 λεπτών μεταξύ Helsingør και Helsingborg.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα πλοία υπάρχουν μεταξύ Δανίας και Σουηδίας;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα πλοία τακτικά δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Σουηδίας, με το πιο δημοφιλές δρομολόγιο να είναι μεταξύ Helsingør και Helsingborg.

Ποια είναι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Σουηδίας;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Σουηδίας είναι μεταξύ Helsingør και Helsingborg, Frederikshavn και Gothenburg, Grenaa και Halmstad και Bornholm και Ystad.

Ποιες είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες μεταξύ Δανίας και Σουηδίας;

Οι τρέχουσες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων μεταξύ Δανίας και Σουηδίας είναι οι Stena Line, Bornholmslinjen και Øresundslinjen.


Άλλα δρομολόγια φέρι της Βαλτικής


Εύρεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα δρομολόγια που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα απευθείας με τη FerryScan! Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας κράτησης.

Αναζήτηση ταξιδιών εδώ
Λογότυπο FerryScan
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα