Πλοία και κρουαζιέρες μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας

Η Γερμανία και η Σουηδία συνδέονται καλά με επιβατηγά και φορτηγά πλοία. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τακτικά δρομολόγια πλοίων που συνδέουν τη Γερμανία με τη Σουηδία. Στη Γερμανία, τα πλοία αναχωρούν από τα λιμάνια του Κιέλου, του Λίμπεκ (Travemünde) και του Ρόστοκ. Στη Σουηδία, τα φέρι αναχωρούν από το Γκέτεμποργκ, το Μάλμε και το Τρέλεμποργκ. Η μεταφορά με πλοίο από τη Γερμανία στη Σουηδία μπορεί να είναι ένας πιο γρήγορος και πιο βολικός τρόπος από την οδήγηση μέσω της Δανίας. Πολλά πλοία προσφέρουν νυχτερινές αναχωρήσεις, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά βολικό.

Πολλά πορθμεία συνδέουν τη βόρεια Γερμανία με τη νότια Σουηδία.
Πολλά πορθμεία συνδέουν τη βόρεια Γερμανία με τη νότια Σουηδία.

Γεγονότα + Αριθμοί

Ενεργά δρομολόγια πλοίων 4+ (Δείτε παρακάτω)
Μεγάλοι χειριστές πορθμείων 3 - Stena Line, Finnlines και TT-Line
Διαβάσεις ανά ημέρα 16+

Δρομολόγια πορθμείων

Διαδρομή Σημείωση
Rostock προς Trelleborg Ένα από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας. Μεταξύ Stena Line και TT-Line, υπάρχουν πολλές αναχωρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Κίελο προς Γκέτεμποργκ Μια εξειδικευμένη διαδρομή που συνδέει το Κίελο με τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας. Η Stena Line εκτελεί αυτό το δρομολόγιο με καθημερινό φέρι που διανυκτερεύει. Κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, μπορεί να προστεθεί ένα δεύτερο πλοίο στη διαδρομή, δίνοντας δύο αναχωρήσεις την ημέρα προς κάθε κατεύθυνση.
Lübeck/Travemünde προς Μάλμε Η Finnlines συνδέει το Lübeck (λιμάνι Travemünde) με το Μάλμε, με 2-3 αναχωρήσεις την ημέρα προς κάθε κατεύθυνση. Αυτή η διαδρομή είναι πολύ επικεντρωμένη στους οδηγούς φορτίου και φορτηγών, αν και οι απλοί επιβάτες είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Το Malmö βρίσκεται ακριβώς στην άλλη πλευρά της γέφυρας Øresund από την Κοπεγχάγη.
Lübeck/Travemünde προς Trelleborg Λειτουργεί από TT-Line με πολλαπλές καθημερινές αναχωρήσεις.

Διαχειριστές πορθμείων

Οι κύριες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας είναι η Stena Line, η Finnlines και η TT-Line. Η εμπειρία επί του σκάφους μπορεί να ποικίλλει ευρέως ανάλογα με τη συγκεκριμένη διαδρομή, την εποχή του χρόνου και το πλοίο. Γενικά τα δρομολόγια των πορθμείων μεταξύ Φινλανδίας και Σουηδίας είναι πιο χρηστικά σε σύγκριση με άλλα δρομολόγια στη Βαλτική Θάλασσα.


Άλλα δρομολόγια φέρι της Βαλτικής


Εύρεση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα δρομολόγια που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα απευθείας με τη FerryScan! Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας κράτησης.

Αναζήτηση ταξιδιών εδώ
Λογότυπο FerryScan
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα