Εμπορικές κρατήσεις φορτίου για Βαλτική Θάλασσα φέριμποτ

Τα πλοία στη Βαλτική Θάλασσα είναι επιβατηγά πλοία κύλιση στην κύλιση, που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρουν πολλά εμπορικά φορτηγά και φορτία. Επιπλέον, έχουμε πρόσβαση σε πλοία κύλιση στην κύλιση μόνο για φορτίο, καθώς και σε δρομολόγια από πολλά λιμάνια της Βαλτικής Θάλασσας. Εγγραφείτε για έγκαιρη πρόσβαση στο προϊόν κρατήσεων φορτίου μας, το οποίο διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Αναζητήστε διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων και δείτε τη χωρητικότητα φορτίου σε πραγματικό χρόνο
  • Δείτε εναλλακτικές διαδρομές που προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου ή χρήματος
  • Αποθηκεύστε τα στοιχεία της εταιρείας σας για να κάνετε τις επαναλαμβανόμενες κρατήσεις πιο γρήγορες
  • Συνδεθείτε με φορτηγά σε τοπικά λιμάνια για φόρτωση ακανόνιστου φορτίου
  • Χρησιμοποιήστε την προδιαπραγματευμένη τιμολόγηση φορτίου της FerryScan
  • Ελκυστικοί όροι πληρωμής

Οδηγοί φορτηγών


Οι οδηγοί φορτηγών μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο διασχίζοντας τη Βαλτική Θάλασσα με πλοίο. Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια για φορτηγά είναι μεταξύ Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας, Σουηδίας, Γερμανίας και Πολωνίας. Οι οδηγοί μπορούν να φορτώσουν το φορτηγό τους και να κοιμηθούν μια νύχτα στα πορθμεία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Εγγραφείτε

Εμπορικό φορτίο


Μπορείτε να κάνετε κράτηση για εμπορικά φορτία στα περισσότερα πλοία στη Βαλτική Θάλασσα. Τα ράφια χωρίς οχήματα πρέπει να δεσμεύονται ως φορτίο, καθώς και τα οχήματα χωρίς οδηγούς. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τη φόρτωση και την εκφόρτωση του φορτίου σας.

Εγγραφείτε
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα