Σχετικά με το FerryScan


Το όνομα FerryScan προέρχεται από το "Ferry Scandinavia" και αντιπροσωπεύει τον κύριο στόχο μας: να είμαστε ο κύριος πόρος για πληροφορίες ακτοπλοϊκών, ειδήσεις και εισιτήρια στη Βαλτική Θάλασσα. Πιστεύουμε ότι εστιάζοντας μόνο σε μία περιοχή, εγγυόμαστε ότι είμαστε ο πιο ενημερωμένος και χρήσιμος συνεργάτης για το ταξίδι σας με το πλοίο. Εξάλλου, το να πας με πλοίο δεν είναι το ίδιο παντού στον κόσμο.

Δεν σας πουλάμε περισσότερα από όσα χρειάζεστε και σας λέμε ειλικρινά τι συμβαίνει. Δεν ασχολούμαστε με τη δημιουργία ψεύτικων κριτικών ή τη χρήση τακτικών απάτης, είμαστε εδώ για το μακρύ παιχνίδι και θέλουμε να μας εμπιστεύεστε στα ταξίδια για τα επόμενα χρόνια.


Επιχειρηματικές Πληροφορίες

Το FerryScan είναι ένα έργο από την Port Zero Ventures, μια εταιρεία που επικεντρώνεται στη χρήση τεχνολογίας για την επίλυση προβλημάτων στον κλάδο των μεταφορών.

Η Port Zero Ventures, και κατ' επέκταση η FerryScan, είναι μια εγγεγραμμένη επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εάν είστε Ευρωπαίος πελάτης, πιθανότατα θα αλληλεπιδράσετε με την Port Zero Baltic OÜ, την εσθονική θυγατρική μας.

Η ομάδα μας

Η FerryScan είναι μια πλήρως απομακρυσμένη εταιρεία, με τους περισσότερους ανθρώπους να εργάζονται είτε από την Ευρώπη είτε από την Αμερική. Ευημερούμε ως απομακρυσμένη ομάδα επειδή είμαστε σαν τους πελάτες μας - από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο!


Η ιστορία μας

2017 - Καθώς ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Φινλανδία στο Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, ο Peter Goetsch και επισκέπτεται τον μακροχρόνιο φίλο του Westley Bonack αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στον Κόλπο της Φινλανδίας στην Εσθονία. Στη συνέχεια προχωρούν στη Στοκχόλμη, πάλι με πλοίο. Στο δρόμο, συνειδητοποιούν ότι, εκτός και αν είστε ντόπιος, δεν υπάρχουν αξιόπιστοι πόροι για δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια στη Βαλτική Θάλασσα. Από αυτό γεννιέται μια ιδέα.

2018 - Ο Peter και ο Westley σχηματίζουν την Port Zero Ventures και ξεκινά η ανάπτυξη στο FerryScan. Ένα απλό proof-of-concept κυκλοφορεί το φθινόπωρο.

2020 - Η FerryScan έχει σταθερή ανάπτυξη, φέρνοντας βασικούς εταίρους πλοίων όπως η Viking Line, η Tallink-Silja και η Finnlines.

2021 - Παρά τους μεγάλους αντίθετους ανέμους από τον COVID-19, συνεχίζουμε να ενσωματώνουμε βασικές λειτουργίες στην εφαρμογή και να προσφέρουμε περισσότερους βασικούς συνεργάτες όπως η Eckerö Line και η Stena Line.

2022 - Ανοίξαμε μια επιχείρηση στην Εσθονία, το Port Zero Baltic OÜ, για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας που εδρεύουν στην ΕΕ.

2023 - Η FerryScan συνεχίζει να αναπτύσσεται, προσθέτοντας την DFDS Seaways και την Polferries ως βασικούς συνεργάτες.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα