Σχετικά με το FerryScan


Το FerryScan κατασκευάστηκε από μια μικρή, παθιασμένη εταιρεία που ξεκίνησε στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από μανιώδεις ταξιδιώτες - 40+ χώρες μεταξύ μας! Μας αρέσει να βλέπουμε νέα μέρη και πιστεύουμε ότι τα ταξίδια πρέπει να είναι βολικά, να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να είμαστε πιο ειλικρινείς.


Ποιοι είμαστε

Οι ιδρυτές μας, Peter Goetsch και Westley Bonack, κατασκεύασαν το FerryScan για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν τις καλύτερες επιλογές ταξιδιού στη Βαλτική Θάλασσα και να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να κλείσετε το ταξίδι που χρειάζεστε.

Δεν σας πουλάμε περισσότερα από όσα χρειάζεστε και σας λέμε ειλικρινά τι συμβαίνει. Δεν ασχολούμαστε με τη δημιουργία ψεύτικων κριτικών ή τη χρήση τακτικών απάτης, είμαστε εδώ για το μακρύ παιχνίδι και θέλουμε να μας εμπιστεύεστε στα ταξίδια για τα επόμενα χρόνια.

Η ομάδα μας

Ο Peter και ο Westley διαχειρίζονται καθημερινές λειτουργίες, προγραμματισμό και πωλήσεις.

Ο Bill, η Alyona, η Anne και ο Valentin βοηθούν με το μάρκετινγκ, την υποστήριξη και τις μεταφράσεις, καθώς και με όλη τη βαριά κίνηση στα παρασκήνια που σας προσφέρει το FerryScan.

Γιατί δημιουργήσαμε το FerryScan

Είδαμε ένα πραγματικό χάσμα μεταξύ των ενημερωμένων δεδομένων και των πληροφοριών σχετικά με τις κρατήσεις πλοίων και είδαμε να λείπουν σπουδαίοι φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων από αναζητήσεις σε άλλους ιστότοπους. Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να σας διευκολύνουμε να κάνετε κράτηση, παρέχοντάς σας παράλληλα περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε παθιασμένοι με τα πλοία και θα θέλαμε να ανοίξουμε περισσότερο αυτό το μέσο μεταφοράς, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν τα όμορφα αξιοθέατα και τα άνετα ταξίδια που προσφέρουν τα πλοία. Ίσως ακόμη και να σας δούμε στο επόμενο ταξίδι σας!

Το μέλλον

Η κράτηση πλοίων δυστυχώς δεν είναι τόσο βολική όσο η κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου και οι πληροφορίες δεν είναι διαφανείς, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Τα φέρι είναι πολύ βολικά, συχνά πιο γρήγορα από τις σύντομες πτήσεις και πολύ πιο άνετα από το να πετάς ή να οδηγείς. Μπορείτε να αλλάξετε το εισιτήριό σας πολύ πιο εύκολα και υπάρχουν πολλά ταξίδια, μερικές φορές κάθε λίγες ώρες σε δημοφιλή δρομολόγια, σε σύγκριση με τα ίδια δρομολόγια με μια αεροπορική εταιρεία.


Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε και ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε να χτίσουμε το μέλλον των ταξιδιών.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα