Καλωσορίζουμε την DFDS Seaways στο FerryScan

Τελευταία ενημέρωση


Λογότυπα FerryScan και DFDS Seaways

Μόλις στην ώρα για το καλοκαίρι, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ανακοινώνουμε τη συνεργασία και την ενσωμάτωσή μας με την DFDS Seaways. Η DFDS είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων στην Ευρώπη, με δρομολόγια σε όλη τη Βαλτική Θάλασσα, τη Βόρεια Θάλασσα και τη Μάγχη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε τα δρομολόγιά τους στους χρήστες μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να κάνουμε τα ταξίδια με φέρι ακόμα πιο προσιτά. Ενώ η DFDS προσφέρει μεγάλο αριθμό δρομολογίων πορθμείων στην Ευρώπη, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε μόνο στα δρομολόγιά τους στη Βαλτική Θάλασσα, για να συμβαδίσουμε με την αποστολή μας στο FerryScan.

Η DFDS είναι ένας τεράστιος φορέας εκμετάλλευσης πορθμείων στην Ευρώπη, με δρομολόγια που συνδέουν τη Γερμανία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Σουηδία, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Η προσθήκη του DFDS στο FerryScan προσφέρει στους πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές για ταξίδια στη Βαλικία Θάλασσα.

Νέες διαδρομές DFDS στο FerryScan

Οι ακόλουθες διαδρομές από το DFDS έχουν προστεθεί στο FerryScan. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένα δρομολόγια είναι διαθέσιμα για κράτηση μόνο εάν έχετε όχημα.

Διαδρομή Συχνότητα Πληροφορίες κράτησης
Frederikshavn ↔ Άσλο Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Κοπεγχάγη ↔ Άσλο Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Καρλσχάμν ↔ Κλαϊπέντα Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Κίελο ↔ Κλαϊπέντα Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Στοκχόλμη ↔ Παλντίσκι Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Οι DFDS Crown Seaways και DFDS Pearl Seaways ελλιμενίστηκαν στην Κοπεγχάγη.
Οι DFDS Crown Seaways και DFDS Pearl Seaways ελλιμενίστηκαν στην Κοπεγχάγη.

Προχωράμε μπροστά

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε το προνόμιο να συνεργαστούμε με την DFDS Seaways. Η προσθήκη τους στο FerryScan κάνει την εφαρμογή μας πολύ καλύτερη και είμαστε ενθουσιασμένοι για μια μακρά συνεργασία μαζί.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα