Καλωσορίζουμε τη γραμμή Eckerö στο FerryScan

Τελευταία ενημέρωση


FerryScan and Eckerö Line Logos

Αυτό το μήνα καλωσορίζουμε την Eckerö Line στο FerryScan! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τα προσθέτουμε στο FerryScan επειδή αποτελούν πολύτιμη προσθήκη στις σελίδες διαδρομής Ελσίνκι-Ταλίν. Η Eckerö Line εκτελεί δύο πλοία μεταξύ Ελσίνκι και Ταλίν και είναι συχνά η καλύτερη για την εύρεση εισιτηρίων της τελευταίας στιγμής. Με την προσθήκη της Eckerö Line, η FerryScan υποστηρίζει πλέον πλήρως όλους τους φορείς εκμετάλλευσης μεταξύ Ταλίν και Ελσίνκι.

Περισσότερα στο Eckerö Line

Η Eckerö Line εκτελεί δύο πλοία μεταξύ Ελσίνκι και Ταλίν. Το M/S Finlandia είναι ένα σύγχρονο πλοίο με 3-4 αναχωρήσεις κάθε μέρα από το Ελσίνκι και το Ταλίν και τα δύο. Η Eckerö Line εκμεταλλεύεται επίσης το Finbo Cargo, το οποίο είναι ένα πορθμείο αφιερωμένο στα οχήματα και την κυκλοφορία φορτίου (αυτοί που δεν έχουν οχήματα δεν επιτρέπεται να κάνουν κρατήσεις). Η Finbo Cargo δραστηριοποιείται μεταξύ των λιμανιών του Ελσίνκι Vuosaari και του Tallinn Muuga, τα οποία βρίσκονται και τα δύο έξω από το κέντρο της πόλης, καθιστώντας το ιδανικό για τους οδηγούς να αποφεύγουν την κυκλοφορία. Αν και μικρότερη από τις αντίστοιχές της, η Eckerö Line εξακολουθεί να παρέχει μια αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Ταλίν.

Διαδρομή Συχνότητα Πληροφορίες κράτησης
Ελσίνκι προς Ταλίν Πολλά την ημέρα Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Ελσίνκι (Vuosaari) προς Ταλίν (Muuga) - Μόνο οχήματα και φορτία Πολλά την ημέρα Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα