Καλωσορίζουμε τη Stena Line στο FerryScan

Τελευταία ενημέρωση


Λογότυπα FerryScan και Stena Line

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Stena Line. Οι πελάτες της FerryScan μπορούν τώρα να αναζητήσουν και να κάνουν κράτηση για ταξίδια Stena Line στο FerryScan. Οι ομάδες μας και στις δύο πλευρές έχουν εργαστεί εξαιρετικά σκληρά για να κάνουν αυτή την ενσωμάτωση δυνατή. Οι πελάτες έχουν πλέον πρόσβαση σε 14 νέα δρομολόγια πλοίων εντός της Βαλτικής Θάλασσας, καθώς και σε 15 πλοία και 10 νέες πόλεις.

Η Stena Line BV είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων στη Βαλτική Θάλασσα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Έχουν ένα εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων στη Βαλτική Θάλασσα, που συνδέει τη Γερμανία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Λετονία και τη Σουηδία. Η Stena Line έχει επίσης σημαντικά δρομολόγια που συνδέουν την Ιρλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και την ηπειρωτική Ευρώπη.

Νέα δρομολόγια Stena Line στο FerryScan

Στη Βαλτική Θάλασσα, τα ακόλουθα δρομολόγια είναι πλέον διαθέσιμα για κράτηση στο FerryScan, και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η Stena Line προσφέρει πλοία Roll-On-Roll-Off (RoRo) μεταξύ πολλών δημοφιλών σημείων στη Βόρεια Ευρώπη. Στις περισσότερες διαδρομές, οι μόνοι επιβάτες χωρίς οχήματα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, όπως και οι οδηγοί φορτηγών.

Διαδρομή Συχνότητα Πληροφορίες κράτησης
Frederikshavn ↔ Γκέτεμποργκ Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Στοκχόλμη ↔ Ventspils Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Γρενάα ↔ Χάλμσταντ Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Κίελο ↔ Γκέτεμποργκ Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Karlskrona ↔ Γκντίνια Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Τρέλλεμποργκ ↔ Ροστόκ Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Λύμπεκ ↔ Λιέπαγια Πολλαπλές Καθημερινές Κάντε κλικ για πληροφορίες κράτησης
Το M/S Stena Germanica είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία της Stena Line που συνδέει το Κίελο με το Γκέτεμποργκ.
Το M/S Stena Germanica είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία της Stena Line που συνδέει το Κίελο με το Γκέτεμποργκ.

Προχωράμε μπροστά

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τη Stena Line στο χαρτοφυλάκιό μας με ακτοπλοϊκές εταιρείες στη Βαλτική Θάλασσα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και βοηθούν τη FerryScan να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας να καλύψει ολόκληρη την περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα