Πλοία μεταξύ Γερμανίας και Φινλανδίας

Τελευταία ενημέρωση


Επί του παρόντος, υπάρχει ένα ενιαίο, τακτικό, επιβατικό δρομολόγιο μεταξύ της Βόρειας Γερμανίας και της Φινλανδίας. Το πλοίο αναχωρεί από το Λύμπεκ (Travemünde) και φτάνει στη Φινλανδία (Ελσίνκι) περίπου 29 ώρες αργότερα. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση εκτελείται από τη Finnlines, η οποία εκμεταλλεύεται επίσης έναν αριθμό πλοίων μεταξύ Γερμανίας, Φινλανδίας και Σουηδίας.

Helsinki Architecture

Στοιχεία υπηρεσίας

Από τη Γερμανία, το πλοίο αναχωρεί κάθε βράδυ στις 3:00 και φτάνει την επόμενη μέρα στη Φινλανδία. Στην αντίστροφη κατεύθυνση από τη Φινλανδία προς τη Γερμανία, το πλοίο αναχωρεί στις 17:00 κάθε βράδυ, φτάνοντας την επόμενη νύχτα στο Λύμπεκ (Travemünde). Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά με λίγες εξαιρέσεις.

Διαδρομή Αναχώρηση Αφιξη
Λύμπεκ (Travemünde) προς Ελσίνκι 3:00 9:00/9:30 (+1 ημέρα)
Ελσίνκι προς Λύμπεκ (Travemünde) 17:00 21:30 (+1 ημέρα)

Στο πλοίο, η πιο άνετη επιλογή είναι να κάνετε κράτηση καμπίνας για τις νύχτες στη θάλασσα. Τα τρία πλοία της Finnlines (Finnstar, Finnmaid και Finnlady) έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής για κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μια ανακλινόμενη καρέκλα για το ταξίδι, που είναι γενικά η φθηνότερη επιλογή.

Σε 29 ώρες, αυτό το πλοίο δεν είναι σχεδόν η ταχύτερη σύνδεση μεταξύ Φινλανδίας και Γερμανίας. Είναι, ωστόσο, πιο βολικό αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο. Επιπλέον, εάν ταξιδεύετε με πολλές αποσκευές, αυτό το πλοίο είναι μια καλή επιλογή, επειδή είναι συχνά φθηνότερο από μια παρόμοια πτήση και μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για τις επιπλέον χρεώσεις. Πάνω απ 'όλα, είναι ένας χαλαρός τρόπος να διασχίσετε τη Βαλτική Θάλασσα αν έχετε χρόνο να περάσετε.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα