Το ταχύτερο πλοίο μεταξύ της Γερμανίας και των χωρών της Βαλτικής

Τελευταία ενημέρωση


Υπάρχουν πολλά πλοία από τις χώρες της Βαλτικής (Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία) προς τη Γερμανία. Αυτά τα πλοία είναι βολικά επειδή μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο όταν ταξιδεύετε μεταξύ της Γερμανίας και των χωρών της Βαλτικής και πέρα. Ένας αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των DFDS Seaways και Stena Line, εκτελούν πλοία μεταξύ Γερμανίας και πόλεων όπως η Klaipeda και η Liepaja στη Βαλτική. Δεν αξίζει τίποτα ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές αν ταξιδεύετε από τη Σουηδία στις χώρες της Βαλτικής.

Επιλογή 1: Πλοία από τη Γερμανία στη ΛιθουανίαΞεκινήστε την κράτηση

Χάρτης της διαδρομής Κίελο-Κλαϊπέντα.
Χάρτης της διαδρομής Κίελο-Κλαϊπέντα.

Η DFDS Seaways εκτελεί καθημερινά φέρι από Κίελο (Γερμανία) προς Κλαϊπέντα (Λιθουανία). Το DFDS εκτελεί ένα πλοίο προς κάθε κατεύθυνση κάθε μέρα. Το πλοίο αναχωρεί αργά το βράδυ και φτάνει περίπου 20 ώρες αργότερα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί η ταχύτερη επιλογή πορθμείων μεταξύ της Γερμανίας και των χωρών της Βαλτικής.

Διάρκεια 20-21 ώρες
Ταξίδια ανά ημέρα 1
Από Λιμάνι Τερματικός σταθμός πορθμείων Kiel Schwedenkai
Προς Λιμάνι Κεντρικός τερματικός σταθμός φέρι Κλαϊπέντα

Επιλογή 2: Πλοία από τη Γερμανία στη ΛετονίαΞεκινήστε την κράτηση

Χάρτης της διαδρομής Lübeck-Liepaja.
Χάρτης της διαδρομής Lübeck-Liepaja.

Η Stena Line προσφέρει φέρι μια φορά την ημέρα μεταξύ Lübeck (λιμάνι Travemünde) και Liepaja (Λετονία). Επειδή η Λετονία είναι πιο μακριά από τη Γερμανία από τη Λιθουανία, το πλοίο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε περίπου 22 ώρες. Λάβετε υπόψη ότι θα κοιμάστε όλη τη νύχτα στο πλοίο, επομένως η διάρκεια του πλοίου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται.

Διάρκεια 22 ώρες
Ταξίδια ανά ημέρα 1
Από Λιμάνι Λιμάνι Λύμπεκ (Travemünde), τερματικός σταθμός Skandinavienkai
Προς Λιμάνι Τερματικός σταθμός φέρι Λιέπαγια

Επιλογή 3: Πλοία από τη Γερμανία στη Λιθουανία μέσω TrelleborgΞεκινήστε την κράτηση

Χάρτης της γραμμής TT-Line Germany-Trelleborg-Klapieda.
Χάρτης της γραμμής TT-Line Germany-Trelleborg-Klapieda.

Η TT-Line προσφέρει πολλαπλές εβδομαδιαίες αναχωρήσεις μεταξύ Γερμανίας (Rostock και Lübeck/Travemünde) προς Klaipeda. Ωστόσο, δεν είναι τα πιο γρήγορα δρομολόγια, επειδή όλα τα δρομολόγια έχουν στάση στο Trelleborg της Σουηδίας. Για το λόγο αυτό, αναφέρουμε μόνο τα δρομολόγια των πλοίων εδώ.

Διάρκεια 24-31 ώρες
Προς Λιμάνι Κεντρικός τερματικός σταθμός φέρι Κλαϊπέντα

Επιλογή μπόνους: Πλοία από τη Γερμανία στη ΦινλανδίαΞεκινήστε την κράτηση

Χάρτης της γραμμής Finnlines Lübeck-Ελσίνκι.
Χάρτης της γραμμής Finnlines Lübeck-Ελσίνκι.

Εάν ο τελικός προορισμός σας είναι η Φινλανδία, η Ρωσία ή η Εσθονία, ίσως έχει νόημα να εξετάσετε την εναλλακτική επιλογή φέρι μποτ από το Lübeck (λιμάνι Travemünde) προς το Ελσίνκι που εκμεταλλεύεται η Finnlines. Με διάρκεια 31 ωρών, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαδρομή φέρι στη Βαλτική Θάλασσα. Η Φινλανδία δεν είναι χώρα της Βαλτικής, αλλά μπορεί να θεωρηθεί επιλογή εάν ταξιδεύετε από τη Γερμανία.

Διάρκεια 31 ώρες
Ταξίδια ανά ημέρα 1-2
Από Λιμάνι Λιμάνι Λύμπεκ (Travemünde), τερματικός σταθμός Skandinavienkai
Προς Λιμάνι Ελσίνκι (Vuosaari), Τερματικός Σταθμός Hansa

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα