Προσλάβετε την ομάδα FerryScan!

Τελευταία ενημέρωση


Programming Team

Γιατί εμάς?

Κατασκευάσαμε το FerryScan, έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε 25 γλώσσες για να βρουν ταξίδια και πληροφορίες στη Βαλτική Θάλασσα. Τώρα που ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με τα έργα σας.

Η ομάδα μας έχει 20 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή επαγγελματικού λογισμικού στους χώρους ταξιδιών και ηλεκτρονικού εμπορίου και προσαρμόζουμε γρήγορα τις νέες τεχνολογίες και τις αλλαγές στις βέλτιστες πρακτικές για την κατασκευή ανταγωνιστικών προϊόντων με δίκαιο κόστος.

Είτε θέλετε να ετοιμάσετε τον ιστότοπό σας ChatGPT, είτε να προσθέσετε μερικές νέες δυνατότητες είτε να επεκταθείτε σε νέες χώρες, είμαστε η κατάλληλη ομάδα για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό γρήγορα και εντός προϋπολογισμού. Δεν θα υπερκατασκευάσουμε ούτε θα κατασκευάσουμε με δυσκολία στην πρόσληψη εργαλείων, απλώς θα λύσουμε τα προβλήματά σας με το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας

1) Ανάπτυξη backend σε Java (Spring ή J2EE), Node.js, Django ή Ruby on Rails

2) Ανάπτυξη Frontend σε Angular, Vue.js ή React

3) Containerization της εφαρμογής και της ανάπτυξης

4) Ανάπτυξη AWS και Azure Cloud

5) Έλεγχος κώδικα και βοήθεια με την αυτοματοποίηση δοκιμών

6) Διεθνοποίηση/μετάφραση του προϊόντος σας και πολύγλωσσες πωλήσεις

7) Ανάλυση μάρκετινγκ/SEO - θα προσφέρουμε όλους τους τρόπους που έχουμε μάθει για να μειώσουμε το κόστος απόκτησης πελατών και να σας κρατήσουμε ανταγωνιστικούς στην αγορά

Τιμές

Δεν υπάρχει έργο πολύ μικρό. Ενδιαφερόμαστε για τα αποτελέσματα και την εύρεση μιας βιώσιμης τεχνολογικής λύσης, χωρίς να σας πιέζουν να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη μας γλώσσα ή προμηθευτή. Όχι μαλακίες.

Δίκαιες τιμές - 60 EUR ανά ώρα, 10% έκπτωση ανά μήνα, 15% έκπτωση σε έργα 3 μηνών και άνω.

Απαιτείται προπληρωμή μέχρι να δημιουργήσουμε ένα ιστορικό πληρωμών, οπότε είναι δυνατή η μεταπληρωμένη εργασία.


Ας αρχίσουμε!

Για να ξεκινήσετε, συμπληρώστε τη φόρμα μας εδώ .

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα