Νέα διαδρομή Stena Line από Hanko προς Nynäshamn (Στοκχόλμη)

Τελευταία ενημέρωση


Translation missing: el.img_alt

Στις αρχές του 2022, η Stena Line ξεκίνησε μια νέα διαδρομή μεταξύ Hanko, Φινλανδία και Nynäshamn, Σουηδία. Η διαδρομή συνδέει τις πρωτεύουσες των δύο χωρών μαζί με λιμάνια που δεν είναι τόσο πολυσύχναστα όσο αυτά της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι, καθιστώντας το πιο βολικό για τους οδηγούς.

Απαιτείται όχημα (ή μοτοσικλέτα) για την κράτηση της διαδρομής Hanko-Nynäshamn. Η διαδρομή ξεκινά με καθημερινές αναχωρήσεις το βράδυ, αν και αν υπάρξει θετική ανατροφοδότηση, είμαστε σίγουροι ότι η Stena Line θα προσθέσει περισσότερες αναχωρήσεις. Δεδομένου ότι αυτή η διαδρομή εστιάζει στο φορτίο, θα συνιστούσαμε να δείτε τις γραμμές Turku-Stockholm και Helsinki-Stockholm εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία επιβατών.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Από το φθινόπωρο του 2023, η διαδρομή μεταξύ Hanko και Nynäshamn εκτελείται από δύο πλοία: το Urd και το Stena Gothica. Υπάρχει μία μόνο νυχτερινή αναχώρηση προς κάθε κατεύθυνση. Το ταξίδι είναι άνετο 12-13 ώρες, κυρίως διασχίζοντας το φινλανδικό αρχιπέλαγος.

Μήκος ταξιδιού 12 ΩΡΕΣ
Συχνότητα ταξιδιού Μία φορά την ημέρα (διανυκτέρευση)
Διαχειριστής πορθμείων Stena Line
Πλοία Urd και Stena Gothica
M/S Urd - ένα από τα πορθμεία στη διαδρομή από Nynäshamn προς Hanko
M/S Urd - ένα από τα πορθμεία στη διαδρομή από Nynäshamn προς Hanko

Σχετικά με τον Hanko

Το Hankö βρίσκεται περίπου 120km δυτικά του Ελσίνκι και 150k ανατολικά του Turku. Το Hanko βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Φινλανδίας. Το Hanko είναι μια μικρή πόλη και είναι προτιμότερη για μεταφορές φορτίου, επειδή όλα τα άλλα πλοία για Φινλανδία από τη Σουηδία έρχονται στο Τούρκου ή το Ελσίνκι, που είναι και οι δύο μεγάλες πόλεις με πολλή κίνηση.

Σχετικά με το Nynäshamn

Το Nynäshamn είναι ένα μεγάλο λιμάνι που βρίσκεται 55 χιλιόμετρα νότια της Στοκχόλμης. Από το Nynäshamn, είναι εύκολο να μεταβείτε στη νότια Σουηδία, την Κοπεγχάγη, το Γκέτεμποργκ, το Όσλο κ.λπ. Το Nynäshamn έχει συνδέσεις με φορτηγά φέρι με τη Λετονία, την Πολωνία και τη Γκότλαντ.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα