Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ουκρανούς πρόσφυγες

Τελευταία ενημέρωση


Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες στη Βαλτική Θάλασσα προσφέρουν δωρεάν μεταφορά σε Ουκρανούς που φεύγουν από την Ουκρανία. Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις λεπτομέρειες της ακτοπλοϊκής μεταφοράς για Ουκρανούς πρόσφυγες.

Γραμμή Eckerö

Η Eckerö Line έχει ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και Ταλίν, τα οποία εκτελούνται σε συχνή βάση. Η Eckerö Line προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ουκρανούς πρόσφυγες, καθώς και υποστήριξη για ανθρωπιστικό φορτίο. Πληροφορίες κράτησης μπορείτε να βρείτε εδώ:
Εισιτήρια γραμμής Eckerö

Finnlines

Η Finnlines έχει ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Γερμανίας (Travemünde/Lübeck), Σουηδίας (Malmö, Kapellskär) και Φινλανδίας (Naantali/Turku, Ελσίνκι). Η Finnlines προσφέρει επίσης δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ουκρανούς. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Εισιτήρια Finnlines

Γραμμή Stena

Η Stena Line διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων στη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Λετονία, την Πολωνία, τη Γερμανία και τη Δανία. Η Stena Line έχει επίσης πολλά δρομολόγια που συνδέουν το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Η Stena Line προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε Ουκρανούς, καθώς και ανθρωπιστικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μάθετε περισσότερα εδώ:
Stena Line Εισιτήρια

Tallink Silja

Η Tallink Silja είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης πορθμείων στη Βαλτική Θάλασσα, με δρομολόγια μεταξύ Εσθονίας, Φινλανδίας και Σουηδίας. Το Tallink Silja προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ουκρανούς πρόσφυγες, καθώς και ανθρωπιστικό φορτίο για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ:
Εισιτήρια Tallink Silja

Viking Line

Η Viking Line έχει δρομολόγια πλοίων μεταξύ Εσθονίας, Φινλανδίας και Σουηδίας, με συχνές αναχωρήσεις. Αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι καταχωρημένη στο διαδίκτυο, η Viking Line παρέχει εισιτήρια για Ουκρανούς πρόσφυγες σε όλα τα δρομολόγια. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, Ilja Berunenko: "Προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια για πρόσφυγες σε όλες τις διαδρομές μας. Παρέχουμε δωρεάν εισιτήρια επιβατών και θέσεις για επιβατικά αυτοκίνητα, σε μεγάλες διαδρομές προς/από τη Στοκχόλμη, καθώς και καμπίνες Standard. Η κράτηση γίνεται μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών στη διεύθυνση [email protected]"

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα