Γιατί να κάνετε κράτηση με το FerryScan;


  • Αναζήτηση διαθεσιμότητας πορθμείων σε πολλούς παρόχους.
  • Συγκρίνετε τις τιμές.
  • Πληρώστε τίποτα επιπλέον. Η τιμή που βλέπετε στο FerryScan είναι η τιμή που θα πληρώσετε απευθείας με τον χειριστή.
  • Αποκριτική εξυπηρέτηση πελατών, που προσφέρεται σε πολλές γλώσσες.

Πλοίο από Στοκχόλμη προς Χέλσινκι Πληροφορίες ταξιδιού

Χάρτης που δείχνει το δρομολόγιο του πλοίου από Στοκχόλμη έως Χέλσινκι

Τα φέρι συνδέουν τακτικά τις δύο πρωτεύουσες της Σκανδιναβίας, το Ελσίνκι και τη Στοκχόλμη. Υπάρχουν δύο καθημερινά πλοία από Στοκχόλμη προς Ελσίνκι που εκτελούνται από την Tallink-Silja και τη Viking Lines. Και τα δύο πλοία κάνουν μια σύντομη στάση στο Ώλαντ πριν συνεχίσουν για Στοκχόλμη.


Από Λιμάνι Προς Λιμάνι Ωρα αναχώρησης Ωρα άφιξης Χειριστής
Λιμάνι Στοκχόλμης (Stadsgården). Λιμάνι του Ελσίνκι (Katajanokka). 16:00 09:15 Viking Line Κάντε κράτηση για το ταξίδι
Λιμάνι Στοκχόλμης (Värtahamnen). Λιμάνι του Ελσίνκι (South Harbor Olympia Terminal). 16:45 10:30 Tallink Silja Κάντε κράτηση για το ταξίδι

Πλοία από Στοκχόλμη προς Χέλσινκι Στατιστικά ταξιδιού

Μέση διάρκεια ταξιδιού 16:40
Πόλη αναχώρησης Στοκχόλμη, Σουηδία
Πόλη Άφιξης Χέλσινκι, Φινλανδία
Διαχειριστές πορθμείων Tallink Silja, Viking Line

Εναλλακτική διαδρομή πορθμείων: Στοκχόλμη → Τούρκου

Από Στοκχόλμη προς Ελσίνκι, εξετάστε το εναλλακτικό δρομολόγιο από Στοκχόλμη προς Τούρκου. Το Ελσίνκι απέχει μόλις δύο ώρες από το Τούρκου με το τρένο και υπάρχουν περισσότερες καθημερινές αναχωρήσεις φέρι μεταξύ Στοκχόλμης και Τούρκου από ό,τι Στοκχόλμη και Ελσίνκι. Υπάρχουν ακόμη και τρένα που αναχωρούν απευθείας από το λιμάνι του Τούρκου.


Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να φέρετε το όχημά σας ή τη μοτοσυκλέτα σας σε όλα τα πλοία που αναφέρονται στο FerryScan. Λάβετε υπόψη ότι ο χώρος του οχήματος είναι περιορισμένος και συχνά εξαντλείται πολύ πριν από τις θέσεις των επιβατών. Έχουμε περιορισμένη επιλογή τύπων οχημάτων στο FerryScan, ωστόσο μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε κράτηση για οποιοδήποτε όχημα.

Η τιμή που πληρώνετε στο FerryScan είναι η τιμή που θα πληρώσετε κάνοντας απευθείας κράτηση με οποιονδήποτε φορέα. Εάν παρατηρήσετε μια τιμή υψηλότερη στο FerryScan σε σύγκριση με τον χειριστή, θα ταιριάξουμε την τιμή του χειριστή. Η FerryScan κερδίζει μια μικρή προμήθεια για κάθε πώληση από τον φορέα εκμετάλλευσης πορθμείων, ωστόσο αυτή η προμήθεια δεν προστίθεται στις τιμές μας.

Έχουμε περιορισμένη υποστήριξη για απευθείας κρατήσεις με κατοικίδια αυτήν τη στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις με κατοικίδια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σχεδόν όλα τα πλοία έχουν καμπίνες διαθέσιμες για αγορά. Ορισμένες διαδρομές (συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας) απαιτούν καμπίνα, η οποία περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας. Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε την καμπίνα σας για επιπλέον χρήματα. Οι φθηνότερες καμπίνες βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος του πλοίου κοντά στις μηχανές. Προτείνουμε να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε με κάθε κόστος, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα που έχει θαλασσοταραχή.

Στα πλοία της Βαλτικής Θάλασσας, υπάρχουν γενικά πολλές δραστηριότητες για να διαλέξετε. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και καταστήματα. Σε μεγαλύτερα πλοία μπορείτε επίσης να βρείτε νυχτερινά κέντρα, σπα και θέατρα.

Λιμάνια πορθμείων σε Στοκχόλμη

Λιμάνια πορθμείων στο Στοκχόλμη που έχουν τακτική κίνηση επιβατών και οχημάτων.

Λιμάνια πορθμείων σε Χέλσινκι

Λιμάνια πορθμείων στο Χέλσινκι που έχουν τακτική κίνηση επιβατών και οχημάτων.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα