Γιατί να κάνετε κράτηση με το FerryScan;


  • Αναζήτηση διαθεσιμότητας πορθμείων σε πολλούς παρόχους.
  • Συγκρίνετε τις τιμές.
  • Πληρώστε τίποτα επιπλέον. Η τιμή που βλέπετε στο FerryScan είναι η τιμή που θα πληρώσετε απευθείας με τον χειριστή.
  • Αποκριτική εξυπηρέτηση πελατών, που προσφέρεται σε πολλές γλώσσες.

Πλοίο από Λύμπεκ προς Μάλμε Πληροφορίες ταξιδιού

Χάρτης που δείχνει το δρομολόγιο του πλοίου από Λύμπεκ έως Μάλμε

Πλοία περνούν τακτικά από το Λύμπεκ (Travemünde) στο Μάλμε, συνδέοντας τη Βόρεια Γερμανία με τη Σουηδία σε 9 ώρες. Επί του παρόντος, η Finnlines είναι η μόνη εταιρεία εκμετάλλευσης σε αυτό το δρομολόγιο, αλλά υπάρχουν πολλά παρόμοια δρομολόγια που συνδέουν τη Βόρεια Γερμανία και την Πολωνία με τη Δανία και τη Νότια Σουηδία.


Από Λιμάνι Προς Λιμάνι Ωρα αναχώρησης Ωρα άφιξης Χειριστής
Λιμάνι Λύμπεκ (Travemünde), τερματικός σταθμός Skandinavienkai Λιμάνι του Μάλμε 02:30 11:15 Finnlines Κάντε κράτηση για το ταξίδι
Λιμάνι Λύμπεκ (Travemünde), τερματικός σταθμός Skandinavienkai Λιμάνι του Μάλμε 10:00 19:15 Finnlines Κάντε κράτηση για το ταξίδι
Λιμάνι Λύμπεκ (Travemünde), τερματικός σταθμός Skandinavienkai Λιμάνι του Μάλμε 22:00 07:15 Finnlines Κάντε κράτηση για το ταξίδι

Πλοία από Λύμπεκ προς Μάλμε Στατιστικά ταξιδιού

Μέση διάρκεια ταξιδιού 9:09
Πόλη αναχώρησης Λύμπεκ, Γερμανία
Πόλη Άφιξης Μάλμε, Σουηδία
Διαχειριστές πορθμείων Finnlines

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να φέρετε το όχημά σας ή τη μοτοσυκλέτα σας σε όλα τα πλοία που αναφέρονται στο FerryScan. Λάβετε υπόψη ότι ο χώρος του οχήματος είναι περιορισμένος και συχνά εξαντλείται πολύ πριν από τις θέσεις των επιβατών. Έχουμε περιορισμένη επιλογή τύπων οχημάτων στο FerryScan, ωστόσο μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε κράτηση για οποιοδήποτε όχημα.

Η τιμή που πληρώνετε στο FerryScan είναι η τιμή που θα πληρώσετε κάνοντας απευθείας κράτηση με οποιονδήποτε φορέα. Εάν παρατηρήσετε μια τιμή υψηλότερη στο FerryScan σε σύγκριση με τον χειριστή, θα ταιριάξουμε την τιμή του χειριστή. Η FerryScan κερδίζει μια μικρή προμήθεια για κάθε πώληση από τον φορέα εκμετάλλευσης πορθμείων, ωστόσο αυτή η προμήθεια δεν προστίθεται στις τιμές μας.

Έχουμε περιορισμένη υποστήριξη για απευθείας κρατήσεις με κατοικίδια αυτήν τη στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις με κατοικίδια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σχεδόν όλα τα πλοία έχουν καμπίνες διαθέσιμες για αγορά. Ορισμένες διαδρομές (συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας) απαιτούν καμπίνα, η οποία περιλαμβάνεται στο εισιτήριό σας. Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε την καμπίνα σας για επιπλέον χρήματα. Οι φθηνότερες καμπίνες βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος του πλοίου κοντά στις μηχανές. Προτείνουμε να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε με κάθε κόστος, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα που έχει θαλασσοταραχή.

Στα πλοία της Βαλτικής Θάλασσας, υπάρχουν γενικά πολλές δραστηριότητες για να διαλέξετε. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και καταστήματα. Σε μεγαλύτερα πλοία μπορείτε επίσης να βρείτε νυχτερινά κέντρα, σπα και θέατρα.

Λιμάνια πορθμείων σε Λύμπεκ

Λιμάνια πορθμείων στο Λύμπεκ που έχουν τακτική κίνηση επιβατών και οχημάτων.

Λιμάνια πορθμείων σε Μάλμε

Λιμάνια πορθμείων στο Μάλμε που έχουν τακτική κίνηση επιβατών και οχημάτων.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα